fából készült  játékok tervezése, gyártása

A Koya legfontosabb küldetése, hogy a kreativitás és a  megismerés körforgását építse fel a gyermekek szebb jövője érdekében, hogy érzékszerveik és megértésük fokozásával elérjék céljaikat. Más szóval, a küldetés, amelyet e “föld”  (land) megteremtése során magunknak határoztunk meg, az volt, hogy kreatívabb gyermekeket neveljünk azáltal, hogy egyszerű  játékokat készítünk olyan környezetben, ahol alapvető,  természetes  eszközök vannak. Az oktatás, a szórakozás, a kreativitás, az érzékek megértése és a kaland a Koyaland értéket közvetítő üzenetei.       

3 féle Koya termékcsoport van

  •  Tanulj Koyával: mindenféle puzzle-ök, jigsaw-k, Sudoku, színkereső, angol ABC
  • Szórakozz Koyával: Koya Land kisautók, Koya város
  • Menjél Koyával: Koya roller
    Minden festék és lakk, amit használunk, európai szabályok (gyermek és játékbiztonság) szerint készültek, nem tartalmaznak egészségre káros nehéz fémeket. A Koya Land játékai környezetbarátok, 100%ig természetes alapanyagból készültek, furnér, fenyőfa, bükkfa.

EN71, európai szabályzat írja elő a játékbiztonságot. Ennek a szabálynak az Európai Unióban értékesített összes játéknak meg kell felenie.    

Úgy gondoljuk, hogy a tanulás akkor hatásos, ha segítségével a gyermeknek felnyílik a szeme az életre. Így jött létre a mi kreatív világunk, a Koya Land. Egy mamutfenyő anyukájának és apukájának a szívéből született meg a szeretett Koyánk. Ezek a játékok a természetből jönnek, oda is térnek vissza és sok-sok pozitív tulajdonságuk van, mint például, hogy a következő generáció is fogja tudni használni, környezetbarát, a szívnek kedves, nagyon kreatív, egészségre nem ártalmas színekkel és ragasztóval készült.

Jó, ha tudjátok, hogy a Koya termékek úgy lettek kitalálva, hogy képesek legyenek a legtöbb kreativitást előhozni és ismeretet átadni a gyerekeknek. A Koya legfontosabb feladata, hogy megteremtse a kreativitás és megismerés körforgását, és a gyerekek számára egy fényesebb jövőt építsen azáltal, hogy az érzékelésüket és a felfogásukat erősíti. Valójában a feladatunk, amit magunknak megfogalmaztunk a Koya Land megalkotása közben, hogy egyszerű környezetben, használható, egyszerű játékok gyártásával kreatív gyerekeket nevelhessünk. Ne felejtsétek el, hogy a tanulás, a szórakozás, a kreativitás, a megismerés és a kaland a Koya Land alap értékei és céljai. Hiszünk abban, hogy ezeket az értékeket szem előtt tartva és a céljainkhoz ragaszkodva, az általunk megalkotott jó minőségű és kedvező árú Koya játákokat más szülőknek is ajánlani fogod.